"Saya Ingin Mendapatkan Ebook Panduan Pembenihan & Penternakan Ikan Keli ini dengan SEGERA!"


Kaedah #1 : Pembayaran Melalui Akaun maybank2u.com, cimbclicks
atau bankislam.biz

 

Terima kasih! Anda memutuskan untuk membuat pembayaran melalui kemudahan perbankan internet di maybank2u.com, cimbclicks atau bankislam.biz.

 

Ikuti Langkah-langkah berikut :

 

1) Login ke dalam akaun maybank2u atau cimbclicks.com atau bankislam.biz anda dan buat pembayaran secara bank transfer ke salah satu akaun berikut :

 


Bank : Maybank
No. Akaun : 164173632578


Bank : CIMB
No. Akaun : 7010951812


Bank : Bank Islam
No. Akaun : 14162020056766


Nama : Abd Rahman bin Jamaan
Email : usahawan[@]ternakkeli.com

Jumlah: RM70

 

2) Di akhir transaksi, sila pastikan anda ‘save' salinan ‘successful transaction detail' dan "copy & paste" maklumat tersebut di dalam borang pengesahan bayaran dibawah.

 

Borang Pengesahan Pembayaran

 

Sila isikan segala butiran yang diperlukan dibawah untuk kami memproses tempahan anda dan menghantar produk yang ditempah.


Pastikan anda hanya mengisi butiran yang TEPAT dan SAH sahaja. IP komputer anda akan kami rekod untuk tujuan pengesahan transaksi dan keselamatan.


Nama Penuh Anda
:
Alamat Email
:
No Telefon
:
Kaedah Pembayaran
:
Bukti Pembayaran
(Sila masukkan salinan transaksi pembayaran anda seperti tarikh, masa, jumlah pembayaran dan lain - lain. Jika anda menggunakan online banking, sila copy dan paste rekod transaksi.)
:
Nombor Pengesahan
(Sila salin nombor yang terpapar dibawah ini ke dalam ruangan yang disediakan)


:
 
   

 

3) Kami akan menyemak maklumat pembayaran anda terlebih dahulu, jika didapati maklumat bayaran anda tepat dan sah, kami akan menghantar email yang mengandungi url dan arahan download kepada anda dalam masa 24jam.

Sila pastikan alamat email yang anda masukkan tepat bagi menjamin produk ini sampai ke pihak anda dengan selamat.

Kami akan menyemak maklumat pembayaran anda, jika tiada masalah, kami akan menghantar sebuah lagi email yang mengandungi arahan muat turun ebook tersebut. Sila semak email anda di bahagian spam/junk sekiranya tiada di dalam inbox.

Jika anda tidak menerima email tersebut dalam masa 24jam, sila hubungi kami di tel/whatsapp 011-38268699 (En.Abd Rahman) atau email: rahmanjamaan[@]gmail.com


Sekian, Terima kasih!

Salam Usahawan,Abd Rahman bin Jamaan
http://www.ternakkeli.com

Home